سوپ گوجه فرنگي با ورميشل
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
آب 3 ليتر (12 پيمانه)
ماهيچه 4 عدد
پياز خرد شده 1 عدد
دانه فلفل سياه 4 عدد
برگ بو2 عدد
گوجه فرنگي متوسط خرد شده 4 عدد
رب گوجه فرنگي يك چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)
شكر يك چهارم قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ورميشل رشته اي 100 گرم
روش تهيه:
* ابتدا آب را در قابلمه اي بريزيد.
* ماهيچه، پياز، دانه هاي فلفل و برگ بو را به آن بيفزاييد و آن را به مدت 5/1ساعت بپزيد.
* سپس آب آن را در ظرفي بريزيد و به مدت 1 شب در يخچال بگذاريد تا اين كه خوب به حالت
ژلاتيني در بيايد سپس آب گوشت را در قابلمه بريزيد و گوجه فرهنگي، رب گوجه فرنگي، شكر، نمك و فلفل را به آن را اضافه كنيد و تفاله ها را كنار بگذاريد.
* حالا سوپ را دوباره در قابلمه بريزيد و بجوشانيد.
* در اين مرحله ورميشل را بيفزاييد و در قابلمه بجوشانيد تا نرم شود. اينك سوپ را براي پذيرايي، در كاسه مناسبي بريزيد.
انرژي كل 1200 كيلوكالري