طرز تهیه تارت انبه
مواد لازم :
كره 120 گرم
آرد سفید 220 گرم
انبه دو عدد
تخممرغ یك عدد
بیكینگپودر نصف قاشق چایخوری
پودر قند سه قاشق سوپخوری
آب انبه یك و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آرد و كره را با نوك انگشتان هم زده، سپس پودر قند و بیكینگپودر را با آن مخلوط كرده و بعد تخممرغ را اضافه و همزده تا خمیر یكدستی به دست آید. این خمیر را به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس در قالب پهن كرده و در فر با حرارت170 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. زمانی كه خنك شد تكههای انبه را روی آن چیده، آب انبه و ژلاتین را مخلوط كرده روی آن بریزید تا سفت شود.