loading...
بهترین وکیل طلاق و مهریه در مشهد
وکیل مشهد بازدید : 489 چهارشنبه 06 بهمن 1389 نظرات (0)

خيلی ساده است ولی کاربرد زيادی داره!

در ازای هر يک کيلو خامه سفت (يعنی ما شير اضافی خامه را لازم نداريم!) ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پودر شکر می خواهيم.

با قاشق پودر شکر را به خامه اضافه می کنيم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنيم حال خامه را می گذاريم درون فريزر تا کاملا يخ ببندد.

تا ماه ها می توانيد خامه در يک ظرف در بسته به اين صورت نگه داريد.

خامه يخ زده شده را با قاشق می تراشيم و با هم زن به مدت ۲۰ دقيقه می زنيم

مواظب باشيد گول نخوريد بعد از چند دققه زدن خامه سفت می شود ولی اين سفت شدن موقت و فايدهايی ندارد شما همچنان به هم زدن ادامه بدهيد تا کاملا رد همزن روی خامه بماند.
خامه ایی که برای این کار استفاده می شود باید حداقل چربی معادل ۳.۵ درصد را داشته باشد

بهترین وکیل مشهد | 09156948002

سایت وکیل مشهد کلیک کنید

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
با سلام خوش آمدید نظر فراموش نکنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 18123
  • کل نظرات : 198
  • افراد آنلاین : 93
  • تعداد اعضا : 452
  • آی پی امروز : 363
  • آی پی دیروز : 1047
  • بازدید امروز : 12,344
  • باردید دیروز : 22,890
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 12,344
  • بازدید ماه : 187,605
  • بازدید سال : 617,978
  • بازدید کلی : 32,471,182
  • کدهای اختصاصی

    X تماس با وکیل