loading...
بهترین وکیل طلاق و مهریه در مشهد
وکیل مشهد بازدید : 567 یکشنبه 10 بهمن 1389 نظرات (0)

خورش باميه با بادمجان

خورش باميه با بادمجانمواد لازم:

گوشت 400 گرم

باميه300 گرم

بادمجان 10 عدد

گوجه ‌فرنگي 5 عدد

پيازداغ دو قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري

آب‌غوره دو قاشق غذاخوري

نمک زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه:

باميه‌ها را تميز بشوييد و ساقه سر باميه را به‌ حدي ببريد که سر کلاهک باز نشود چون مايه ليزي از آن خارج مي ‌شود و باعث بد طعم شدن خورش مي ‌شود.

خورش باميه با بادمجان

بادمجان‌ ها را پوست کنده و سرخ مي ‌کنيم.

گوشت را خرد کرده و با پياز داغ کمي تفت مي‌ دهيم و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه مي کنيم و با مقداري آب مي ‌گذاريم بپزد.

باميه‌ ها را در تابه مي‌ چينيم و گوشت پخته شده به‌ همر‌اه آب گوشت و يک قاشق رب را در آن مي ‌ريزيم و مي ‌گذاريم باميه ‌ها کمي بپزند.

سپس بادمجان‌ ها را روي آن مي ‌چينيم و گوجه ‌فرنگي را از وسط نصف کرده و روي بادمجان‌ ها مي‌ چينيم و مي ‌گذاريم خورش جا بيفتد.

در انتهاي پخت، آب‌غوره را به خورش اضافه کرده و بعد از يکي دو جوش آن را برمي ‌داريم.

نکات:

* باميه‌ هايي که براي خورش انتخاب مي‌ کنيد بهتر است ريز باشد.

* بعضي ‌ها باميه را هم سرخ مي ‌کنند و همزمان با بادمجان ‌ها در تابه مي ‌چينند ولي من باميه را سرخ نمي ‌کنم و فقط کمي زودتر از بادمجان در تابه مي‌ گذارم تا کمي بيشتر بپزد.

* اگر باميه‌ ها و بادمجان‌ ها را همزمان با هم در تابه بچينيد، بادمجان‌ ها کمي له مي‌ شود.

بهترین وکیل مشهد | 09156948002

سایت وکیل مشهد کلیک کنید

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
با سلام خوش آمدید نظر فراموش نکنید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 18123
  • کل نظرات : 198
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 452
  • آی پی امروز : 335
  • آی پی دیروز : 1047
  • بازدید امروز : 10,120
  • باردید دیروز : 22,890
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 10,120
  • بازدید ماه : 185,381
  • بازدید سال : 615,754
  • بازدید کلی : 32,468,958
  • کدهای اختصاصی

    X تماس با وکیل